Nazvala sam svoju prvu ljubav 40 godina kasnije: odgovorio je kad sam provjerila njegov Facebook

Dina (64) je već tri godine udovica ispričala je kako je ljubav svog života prepustila drugoj ženi i to zbog vlastitog ponosa.

Otkrila je da je prva osoba koja ga je kontaktirala nakon više od 40 godina i sada su prijatelji na Facebooku.
“Imao sam 17 godina, a moja tadašnja ljubav 20. Nakon spontanog susreta počeli smo se jako zabavljati. Ljubav je bila obostrana, voljeli smo se i uživali u zajedničkom vremenu. Upoznao me sa svojom obitelji, prihvatili su me srdačno svaki put kad smo ih posjetili, pa tako i moja obitelj, on ih je volio i oni njega”, rekla je Dina.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa
Njezin je ljubavnik trebao ići u vojsku te je predložio da odu nakon zaruka, ali Dina nije pristala.
“Za nas je to jako teško pao rastanak. Prije odlaska predložio mi je da se zaručimo, ali nisam pristala jer sam mislila da se ne poznajemo dovoljno dobro i rekla sam mu. Bio je jako tužan, ali je razumjela i prihvatila moje mišljenje. Redovito smo se dopisivali i nestrpljivo sam čekala svako pismo.

Mislio je da ga vara
“Mislim da je suvišno opisivati ​​moje uzbuđenje kada sam čitala njegova pisma. Plakala sam svaki put. Dolazio bi povremeno kući na dopust, a kad smo odlazili, plakali smo zajedno opet i opet i “Zakuni se zauvijek”. Sve je izgledalo kao ljubavni film dok mi njegovo pismo nije donijelo veliko razočarenje i pitao ga otkud ideja i dan danas nemam pojma tko ju je smislio.

Dinu je njegovo pismo duboko dirnulo i plakala je sve te dane.
“Rekao je da su me vidjeli kako hodam gradom držeći dječaka. Dani su mi prolazili uplakani i bolni. Kad se vratio iz vojske, sestra me pozvala van jer me čekao, što me iznenadilo. “Čekajući Ja sam vani i nadam se da mogu razgovarati”, otkrila je.

Međutim, Dina nije htjela izaći i razgovarati s njim.
“Znala sam da je to moj trenutak iz snova i stvarno sam željela da se pojavi i zatraži oprost, ali sam u suzama rekla svojoj obitelji da ne mogu izaći. Imala sam svoj stav i držala sam ga se. Boljelo me Nema kraja! Sada znam da je to bio ponos i kad je otišao znala sam da je to zauvijek”, rekla je.

Nakon toga njih dvoje su nastavili sa svojim životima, ali Dina nikada nije zaboravila svoju veliku ljubav.

Poruka nakon više od 40 godina
“Moja bol je prolazila iz dana u dan. Njegov rođak je radio u firmi u kojoj sam ja radila i od njega sam čula da je oženjen. Praznina i bol u mom srcu i duši su me gušili. Vrijeme je prolazilo, a on je dobio kćer i.” nazvao ju imenom. Imala sam nekoliko kratkih veza, ali u svim sam bila opsjednuta njime i svaku sam vezu uspoređivala s njim. “Dina je rekla da se na kraju udala za dobrog čovjeka.

“Udala sam se za čovjeka koji me privukao svojim prekrasnim izgledom. Dobili smo dva sina nakon vjenčanja i živjeli smo prekrasan život trudeći se da naši sinovi dobiju potrebnu ljubav i obrazovanje, što se na kraju i dogodilo”, rekla je Dina i otkrila da je obitelj se tijekom rata preselila u Dansku.

“Otišli smo u Dansku, a moj nezaboravni ljubavni život bio je u Americi. Danas imam 64 godine, a moj suprug je preminuo prije tri godine. Otprilike godinu dana nakon što je umro, htjela sam stupiti u kontakt sa svojom starom ljubavi, pa sam dobila u kontaktu je ostavio poruku.”

“Javio mi se i rekao da me želi nazvati. Razgovarali smo i sad smo prijatelji na Facebooku. Šaljemo si poruke, a poslao mi je i pjesme o našoj ljubavi. Moram priznati, pregledavala sam njegove fotografije, objave koje je napravio prethodnih godina, pronašao neke pjesme o prethodnim ljubavima, njemu i njegovoj obitelji želim sretnu budućnost, tu ljubav još uvijek nosim duboko u srcu, ali sudbina nije tu na našoj strani.”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *