NEDA, 73, UKRADENA, IZGLEDA KAO DJEVOJČICA, ZAHVALJUJUĆI SLJEDEĆOJ RUTINI: 2 VJEŽBA SVAKO JUTRO I OBOŽAVA HRANI

Neda Ukraden važi za jednu od najvećih dama među javnim ličnostima i svi se dive njenom mladalačkom izgledu!

Od svog pojavljivanja na našoj muzičkoj sceni, vlasnica bezvremenskih hitova Neda Ukraden plenila nas je svojom lepotom i energijom. Pored izvanrednog pjevačkog umijeća, diplomirala je na dva fakulteta, a brojne obaveze ne sprečavaju je da i sa 73 godine izgleda mnogo bolje od svojih mlađih kolega.

Neda dugi niz godina održava svoj predivan izgled i svi se iznenade kada shvate koliko ima godina. Ipak, gdje god da je bila, gotovo nikada nije udaljila od svoje svakodnevne rutine.

-Godinama skoro svako jutro radim fizičke vježbe i vježbe disanja. Ne idem u teretanu jer moj posao zahtijeva stalna putovanja i izgubio bih svako članstvo u teretani. Umesto toga, gde god da sam bio, u kojoj god hotelskoj sobi da sam bio, stavio bih peškir na pod i radio sklekove i trbušnjake oko petnaest minuta.

S ponosom ističe da odoleva trendu plastične hirurgije i da je sve prirodno!

– Vežbe mi nisu previše naporne, srećan sam što su rezultati vidljivi i sa 73 godine sa ponosom mogu da kažem da je sve u vezi mene moje! Lepota je svuda oko nas i kada to shvatimo bićemo zadovoljni sobom – smatra pevačica.

I naglasila je da je ključ njene vitke figure uravnotežena ishrana. Njeno omiljeno povrće je salata.

– Volim mediteransku hranu. Voće, povrće, maslinovo ulje, blitva, šargarepe…kraljica mog stola je Rasta i obožavam to povrće. Ponekad posegnem za komadom torte ili se počastim tanjirom tjestenine. Ali kada se jednog dana prejedem, pazim šta jedem sutradan, tako da uvijek držim ravnotežu. Zaključila je da je ravnoteža uvijek važna u životu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *