Nostradamusova predviđanja za 2024. su šokantna: najavio je katastrofalne događaje, a ovo nas čeka

Svi se slažu da će 2023. biti godina izazova, a prema jednom istaknutom prognostičaru, 2024. neće biti mnogo bolja. Nažalost, prema Nostradamusu, izgleda da teška vremena ne završavaju. Skoro pola veka nakon njegove smrti, Nostradamus se i dalje smatra jednim od najpoznatijih astrologa i proroka u istoriji.

Cunamiji, ratovi i padovi kraljeva?

Ako se Nostradamusova predviđanja pokažu tačnima, šta možemo očekivati ​​u narednoj godini? Jedan stih upozorava na suše i poplave, dok drugi predviđa “talase kuge koji vode do velike gladi”. Mnogi su ovo protumačili kao znak cunamija… Na osnovu drugih svetih spisa, čini se da se možemo suočiti s katastrofalnim događajima, uključujući potencijalni sukob s Kinom.

Neki su “Crvenog protivnika” protumačili kao komunističku Kinu, aludirajući na bitku na moru. S obzirom na kineske pomorske sposobnosti, ishod sukoba mogao bi biti katastrofalan.

Nostradamus je također govorio o “kralju ostrva” koji je nasilno svrgnut. Tumači vjeruju da se ovo odnosi na sadašnjeg kralja Engleske, izvještava Blichner, ali samo će vrijeme pokazati tačnost ovih tumačenja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *