Obitelj šokirana BABINOM porukom: Nije im ostavila ni lipe, samo pogledajte kome je dala 3 milijuna eura

Poruka psihički poremećene austrijske bake šokirala je njezinu obitelj nakon što su otkrili da svoje višemilijunsko bogatstvo nije ostavila njima nego vodoinstalateru, pišu austrijski mediji.

Sve se počelo odvijati kada je žena hitno hospitalizirana. No, umjesto da svoju obitelj stavi na popis kontakata, baka je odredila vodoinstalatera.

Obitelj je bila šokirana njezinim postupkom i tada se klupko počelo odmotavati.

Prema pisanju lista “Kronen”, bakin suprug je umro 2018. godine, a par nije imao djece, pa je baka bila sama. Rekli su da je bogata umirovljenica prekinula kontakte s rodbinom, sestrom i djecom. Godinu dana kasnije, baka je navodno upoznala vodoinstalatera koji joj se činio fin dečko, ali ju je često dovodio u nevolje.

Na kraju je baka svoje bogatstvo prenijela na obrtnike. Odvjetnici su tvrdili da obitelj neće moći vratiti preostali novac nakon bakine smrti.

– Rodbina ne može učiniti ništa dok nema zločina poput prijevare, prisile ili obmane. Lorenz Kirsšner, odvjetnik specijaliziran za ostavinska pitanja, rekao je da će to biti vrlo teško dokazati jer je žena sada mrtva.

Sve svoje nekretnine (oko 3000 četvornih metara) baka je, kako prenose mediji, oporukom ostavila vodoinstalateru.

Nekretnina vrijedi najmanje 3 milijuna eura

Rođak pokojne bake tvrdio je da samo nekretnine nisu prepisane na vodoinstalatera.

– Nisam ni zamišljao kako je lako dobiti nasljedstvo, a da ne postanem član obitelji. Rođak je navodno rekao da se radi o bogatstvu vrijednom tri milijuna eura ili više.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *