Ovo su deca Tome Zdravkovića: šta rade i gde su

Legendarni pevač Toma Zdravković iza sebe je ostavio dvoje dece – ćerku Zakrinu i sina Aleksandra.
Tomas se ženio četiri puta i sa Olgom je imao kćerku Zakrinu.

Njih dvoje su se vjenčali 1963. godine, ali njihov brak nije dugo potrajao. Iz te ljubavi je rođena Zakrina, Tomovo prvo dete, a danas živi u Holandiji, majka dva dečaka, dok je sećanje na njenog slavnog oca bliže Srbiji.

– Provela sam kratak život sa njim i kada je umro bila sam jako, veoma tužna. Živiš u tome da je on deo tebe, on postoji u meni, u mom bratu, u pesmama, u drugim ljudima kojima pruža lepu ljubav – rekla je Žaklina jednom prilikom.

Danas živi u Torontu, gdje su se upoznali njegovi roditelji. Gordana i Aleksandar ostali su uz pevačicu do poslednjeg dana.

– Kada su saznali čiji sam sin, prvo su me pitali kako sam odrasla s njim. Jednom sam se predstavio kao Aleksandar Saša da izbegnem teret prezimena Zdravković. Bio sam toliko mlad kada je umro da sam tek kasnije shvatio koliko je značio muzici i drugim ljudima i šta je ostavio iza sebe. Tek kada sam počeo da izlazim sa 16-17 godina, počeo sam da razumem njegove pesme. Išao sam s njim u kazino umjesto u park. Video sam mnogo stvari kao veoma mlad. “Čak ni ne znam šta se dešava oko mene”, rekao je jednom Alexander, prenosi Bleecker.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *