Parket će biti KAO NOV za samo 3 MINUTA: Manite se skupe hemije, napravite DOMAĆE SREDSTVO od sastojaka iz kuhinje

Sredstva za održavanje parketa mogu da budu veoma skupa, zato je mnogo bolje da sami napravite jedno koje je podjednako efikasno
Domaćice koje u svom domu imaju podove prekrivene parketom znaju da njihovo održavanje može da bude prava muka.
Osim što zna da bude vrlo zahtevno i teško održati sjaj parketa i njegovu čistoću, takođe je potrebno izdvojiti i dosta novca za kupovinu hemije koja ponekad zna da bude basnoslovno skupa.

Posle ovoga više nećete skrivati oštećenja: Jednostavan trik kojim ćete se rešiti ogrebotina na parketu

Ukoliko i vas muči ista muka na pravom ste mestu. Pogledajte kako možete sami u svom domu da napravite sredstvo za održavanje parketa koje će biti podjednako efikasno, a uštedeće vam pozamašnu sumu novca.

Sastojci i priprema domaćeg sredstva za parkete

Pomešajte 1 šolju sirćeta sa 10 kapi eteričnog ulja po izboru ( lavanda, limun, pomoradža, ruža… ) i očistite parket. Soba će mirisati sveže i čisto, a ova kombinacija će dezinfikovati površinu.
Ukoliko želite da vratite sjaj parketu, onda pomešajte pola šolje soka od limuna, kašiku maslinovog ulja i do 3 litre tople vode.

Ako imate taman parket u domu, onda je najbolje rešenje da pomešate u vodi četvrtinu šolje ohlađenog crnog čaja sa kašičicom sirćeta i jednom punom kašikom deterdženta za suđe.

Na ovaj način ćete sačuvati tamnu boju i sprečiti je da izbledi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *