Sjećate li se prelijepe KRISTAL KARINGTON IZ “DINASTIJE”

Svi se sjećamo prelijepe, nježne i voljene Crystal Carrington iz kultne TV serije Dynasty, koju glumi plavokosa glumica Linda Evans. Serija je ženi donijela nevjerovatnu slavu, kao i pet nominacija i nagradu Zlatni globus.

Zahvaljujući ovoj ulozi, Linda je zajedno sa koleginicom Joan Colin postala jedna od najvećih ikona pop kulture osamdesetih, a ni danas, skoro četrdeset godina od početka serije, niko nije zaboravio ljubaznog i vjernog Chrisa Tel-a!

Evans je u to vrijeme važila za jednu od najljepših i najpoželjnijih žena na svijetu, sa svojim ledeno plavim očima, platinasto plavom kosom i raskošnim stilom.Zanimljivo je da su je ovi nadimci pratili godinama. , tada je već bila stara vrijeme.

Nakon “Dinastije” umalo je napustila šoubiznis i pojavila se samo u nekim nepoznatim malim ulogama. Zato se retko viđa u javnosti, ali kada jeste, uvek izgleda odlično!

Mediji su glumicu uglavnom opisivali kako je lijepo starila i privlačila pažnju iu poznim godinama, ali sve se promijenilo 2017. godine kada je u javnost procurio snimak njenog hapšenja…

Linda se godinama borila sa zavisnošću od bolova, a 2014. uhapšena je zbog prebrze vožnje dok je bila pod uticajem opioida kada je na zadnjem sedištu njenog džipa pronađena hrpa tableta.

Zatim, tu je i kontroverzni video na kojem je očigledno bila pod uticajem nečega, a da nije nosila ni gram šminke, ali je vešto skrivana naredne tri godine.

Čim je procurila, izazvala je pometnju – pokazala je potpuno drugačiju Lindu koju gotovo niko nije prepoznao!

Ali za sve to postoji objašnjenje… a to je da je glumica godinama patila od neizrecivih bolova u leđima, toliko jakih da je ponekad poželjela da sebi oduzme život. To ju je natjeralo da prekomjerno koristi medicinske uređaje.

“Stvarno razumijem zašto ljudi kažu: ‘Možda ne bih trebao živjeti’, jer je tako bolno biti živ i niko nema odgovor. Ja kažem: ‘Mora postojati odgovor’. Ovo nije život”, rekla je Linda, opisujući bol koji je iskusila.

Pored ovih fizičkih bolova, godinama je patila od depresije, a kasnije se zbog liječenja i agresivnog liječenja problema s leđima suočila s gubitkom kose, zbog čega je morala nositi periku.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *