OBLOGA KOJA OLAKŠAVA SVE TEGOBE TIJELA: Učinkovito rješenje za stanja poput reume, išijasa, gihta, artritisa…

Ernst Gunther, istaknuta figura njemačko-američkog pokreta sirove hrane, autor je knjige “Život bez bolesti”.

Ova knjiga sadrži razne prirodne recepte usmjerene na rješavanje zdravstvenih problema kao što su artritis, giht, išijas, reumatizam i druge upalne bolesti koje pogađaju zglobove i kosti, uključujući prste, kukove, pete i koljena.

Lijekovi o kojima se govori u ovom tekstu uključuju obloge koji se nanose izravno na područja koja izazivaju nelagodu, ciljajući upravo na mjesta gdje je bol najjača.

Sastojci potrebni za izradu obloga su krumpir, crveni luk i sjemenke lana.

U 2,3 decilitra vode dodajte punu žlicu lanenih sjemenki i zakuhajte smjesu oko 10 minuta dok sjemenke ne dobiju škrobnu konzistenciju.

Započnite pranjem i ribanjem nekoliko komada krumpira, pazeći da je uključena i kora. Zatim narendajte glavicu crvenog luka srednje veličine. Nakon što se voda u kojoj su sjemenke lana ohladila, umiješajte naribani krumpir i luk i sve dobro promiješajte. Na kraju ocijedite smjesu kako biste uklonili višak tekućine.
Za nelagodu u prstima na rukama, nogama ili probleme s petama, smjesu stavite u stare rukavice ili čarape. Zatim ih obucite na ruke ili noge i prekrijte najlonskom vrećicom kako biste spriječili curenje tekućine.

Ako problem uključuje druge dijelove tijela, uključujući leđa, kralježnicu, rebra, kukove ili koljena, preporučujemo da prvo nanesete smjesu na čistu gazu. Zatim stavite gazu na područje koje osjeća bol i pričvrstite je zavojem. Pazite da ga ne omotate prečvrsto; trebalo bi biti dovoljno čvrsto da zadrži gazu na mjestu dok omogućuje normalnu cirkulaciju krvi.

Obloge treba stavljati na neugodna mjesta tijekom noćnog odmora, a ujutro ih skinuti, smjesu baciti, a zahvaćene dijelove tijela isprati toplom vodom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *