Ovo je najdeblja djevojka na svijetu, ima 338 kg i sada je prekrasna dama

Nije se usudila pogledati u ogledalo, ali nije izmaknula kontroli jedući junk food. Dvije godine nije izlazila iz kuće, a nakon nekoliko koraka osjećala se kao da se guši.

Naglasila je da se osjeća zarobljeno u svom krupnom tijelu, okrivljujući svoju majku i tadašnjeg supruga Zacha što joj ne samo kupuju brzu hranu koju je voljela, već i zato što joj dopuštaju da se prejede.

Jednom više nije mogla izdržati i potražila je pomoć liječnika koji joj je rekao da se tako velika masna naslaga može ukloniti samo operacijom, ali da bi mogla na tu operaciju mora smršaviti. 2014. godina označila je i početak Kristinine nevjerojatne transformacije – skinula je nevjerojatnih 243 kilograma.

Njezina transformacija i proces mršavljenja privukli su pozornost svjetske javnosti, a proslavila se sudjelovanjem u američkom reality showu o životu djevojaka težih od 200 kilograma.

“Bila sam zarobljena u ovom tijelu u kojem nisam željela biti”, rekla je tada producentima serije.

Liječnici su joj prije 10 godina operirali želudac. Međutim, to nije bilo dovoljno jer je imala ogromne masne naslage i morala je biti kirurški uklonjena s određenih dijelova tijela. Prema izvješćima američkih medija, samo sa svake noge uklonjeno je 20 kilograma sala.
Djevojka je sada potpuno drugačija. Teška je 83 kilograma, što znači da je za dvije trećine lakša nego prije. Svoje fotografije rado dijeli na društvenim mrežama. Istovremeno je ispunjavala i svoje dužnosti majke dvojici sinova. No, ni u trudnoći se više nije udebljala, može se reći da je konačno pobijedila samu sebe.

Novi izgled donosi nove probleme

Christina se sada suočava sa strahom da neće vratiti svoju težinu, pa svaki put kad vidi da se udebljala dva ili tri kilograma, neće jesti nekoliko dana samo kako ne bi dospjela u takvu situaciju. Ne mogu izaći iz kuće zbog debljine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *