Muškarac (27 godina) preminuo nakon što je pojeo ovo jelo u restoranu: Nije poslušao liječnika i dogodilo mu se ono najgore

Mehaničar s teškom alergijom na orašaste plodove umro je nakon što je pojeo zalogaj pilećeg curryja koji je sadržavao orašaste plodove u tragovima koji je naručio i pojeo u lokalnom restoranu.

Kći Ryana Gutovyja ozbiljno optužuje! Tvrdi da je prevarena oko nasljedstva: ‘Bio je na samrti, a sestra dovela dvoje’
Restoran u kojem je narudžba naručena jasno je u priopćenju naveo da jelo sadrži orašaste plodove, no prema riječima sestre Josepha Higginsona, njezin brat nije ozbiljno shvaćao svoju bolest.

Higgins je početkom prošle godine otišao liječniku i rečeno mu je da je alergičan na orašaste plodove, bademe, kikiriki, orahe i kokos. Dobio je upute o anafilaksiji, što je alergijska reakcija na hranu, lijekove ili ubode insekata.

Policija je istraživala, ali nije pronašla dokaze da je smrt uzrokovana pogreškom ili nesmotrenošću osoblja restorana.

Simptomi uzrokovani alergijama rezultat su kombinacije čimbenika. To uključuje vrstu alergije koju imate i koliko je teška. Svi znakovi i simptomi alergijske reakcije su različiti, a pojava alergije ovisi o nekoliko čimbenika. Postoje mnoge vrste alergija, ovisno o alergenu koji ih uzrokuje.

alergija na hranu

Ovdje se mogu javiti različite vrste alergija, kao što su: alergija na jaja, alergija na mlijeko (tj. alergija na laktozu), alergija na jagode, alergija na kikiriki, alergija na rajčicu, alergija na gluten, alergija na med itd. Simptomi alergije na hranu mogu uzrokovati oticanje, osip, mučninu, umor i još mnogo toga.

Može proći neko vrijeme dok osoba ne shvati da ima alergiju na hranu. Simptomi alergije uključuju alergije lica, alergije ruku, alergije tijela i različite kliničke manifestacije kožnih alergija. Ako imate jaku reakciju nakon jela i niste sigurni za uzrok, odmah potražite liječničku pomoć kako biste saznali točan uzrok reakcije..

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *