SUPRUGA OVOG ČOVJEKA JE RODILA TROJKE I ODMAH UMRLA: Kad je otvorio NJENU TORBU, vidio je JEZIVU STVAR, užas

Ona i Joy su odlučile da svoje zdravstvene probleme ostave iza sebe i fokusiraju se na svoju porodicu, ali dva dana nakon puštanja na slobodu, probudila se sa jakim bolovima u grudima.
Cassie Roth i Joey Roth upoznali su se na poslu 2004. godine i zaljubili se. Dvije godine kasnije, vjenčali su se i ubrzo zasnovali porodicu. Nakon što su dobili dvoje djece, Keti i Džoi su 2015. godine saznali da očekuju trojke.

Par se priprema za petoro djece mlađe od sedam godina. Dve najstarije ćerke, Kloi (šest) i Tanli (dve), jedva čekaju dolazak novog člana porodice. Cassie je 29. januara 2016. rodila dva dječaka i djevojčicu.
Cassie je prvi put držala svoju bebu 5. januara, a nakon povratka kući par je proveo jutro pripremajući krevetić. Međutim, samo deset dana nakon rođenja čudesne trojke, njihovi životi su se momentalno promijenili.
Doktori su otkrili da Cassie ima krvne ugruške u plućima dok su još bili u bolnici, ali je počela da se osjeća bolje ubrzo nakon porođaja.
Daljnji testovi nisu otkrili dalje krvne ugruške, ali njeno srce je bilo pod stresom.
U tom trenutku nije imala nikakve druge simptome i otpuštena je kući. Ona i Joy su odlučile da svoje zdravstvene probleme ostave iza sebe i fokusiraju se na svoju porodicu, ali dva dana nakon puštanja na slobodu, probudila se sa jakim bolovima u grudima. Prema

March of Dimes, veća je vjerovatnoća da će se krvni ugrušci pojaviti tokom trudnoće kako tijelo ne bi izgubilo toliko krvi tokom porođaja, tako da ljekari ne preporučuju nikakve lijekove. Protok krvi u noge je slab tokom trudnoće. To je zato što se krvni sudovi oko karlice sužavaju i maternica raste, vršeći pritisak na karlicu.
Ispostavilo se da je Cassie bez ičijeg znanja uzimala lijekove protiv zgrušavanja krvi, što je u kombinaciji s hormonima i postporođajnim lijekovima imalo katastrofalne posljedice. Joy je pronašla drogu u svojoj torbi.
Joey je ostao sam u žalosti, odgajajući petero djece kao samohrani otac. Rekao je da nema riječi kojima bi opisao šok i bol koji je osjetio kada je izgubio Cassio.
Morate biti tu za svoju djecu. Ne možete lako odustati kada znate da imate petoro djece koja se oslanjaju na vas. Sada svu svoju pažnju i odgovornost poklanjam ovim malim životima kroz koje živi sjećanje na njihovu majku. “, rekla je Joy.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *