Zapanjujuće precizno: vaš datum rođenja ključ je točnog broja djece koja će biti dio vašeg života.

Količina podmlatka može se lako utvrditi bez opsežnog traženja. Jednostavno poznavanje vlastitog datuma rođenja pruža potrebne informacije.

Određivanje broja djece koju će netko imati jednostavan je zadatak koji uključuje zbrajanje znamenki u datumu rođenja dok se ne postigne jednoznamenkasti broj.
Za ilustraciju upotrijebimo primjer nekoga rođenog 1. lipnja 1989. Jednadžba bi bila sljedeća: 1 (prvi dan) + 6 (lipanj, šesti mjesec) + 1 + 9 + 8 + 9 (1989.) = 34, a zatim 3 + 4 = 7. Dakle, odgovor leži u broju sedam. U nastavku ćete pronaći tumačenja dobivenih rezultata.

Da bi se odredio broj djece koju će par imati, potrebno je kombinirati brojčane vrijednosti oba partnera. Ova se računica odnosi na osobe u braku, kao i na one u duboko povezanoj emocionalnoj vezi, bez obzira na bračni status. Međutim, važno je napomenuti da se točnost ovog proročanstva oslanja na snagu emocionalne veze i nepostojanje bilo kakvih skrivenih informacija. Alo.rs pruža ovaj uvid.

Vjerojatnost stvaranja velikog broja potomaka je velika, ali je važno imati jaku želju za tim. Za manifestaciju djece neophodna je prisutnost odgovarajućih uvjeta.

Vrlo je vjerojatno da ćete imati jedno dijete.

Prema astrološkim prognozama, postoji mogućnost zdravstvenih problema i komplikacija koje se mogu proširiti i na potomstvo. Važno je biti spreman na potencijalne izazove koji se mogu pojaviti.

Očekujte prisutnost značajnog okupljanja, jer je vrlo vjerojatno da će vaš život biti ukrašen radosnim društvom ne samo jednog ili dvoje, već potencijalno troje ili čak četvero divne djece.

Brojčana vrijednost 5 predstavlja postojanje dva potomka, potencijalno čak i para blizanaca.

Vjerojatno će se na ovom mjestu rađati djeca sa značajnim dobnim razlikama. Ta djeca mogu biti iz prethodnih veza ili biti usvojena.

Ako je sreća na vašoj strani i bacite sedmicu, velike su šanse da ćete se odlučiti na samo jedno dijete.

Brojni su znakovi koji upućuju na to da ste u procesu posvajanja djeteta ili da planirate odgajati partnerovo dijete iz prethodne veze.

Vrlo je vjerojatno da ćete imati i dječaka i djevojčicu s relativno malom razlikom u dobi, obično oko devet godina.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *